Volkswagen Golf 2005: Auto schakelet niet( goed)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BLP, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Ik heb golf 5 van 2005 en sinds 2 dagen schakelt ie niet als die ( de motor) warm is ,maar als de auto eenmaal rijdt is er dan geen probleem ook geen geluiden,en als de motor uit of nog koud is schakelt ie meestsl wel goed.
Naar garage gebracht 1/2 liter versnellingsbak olie bijgevuld,iets beter maar probleem blijft, de ene garage zegt dat de versnellingsbak stuk is, de andere zegt koppeling problemen.,iemand ervaring hiermee? ,alvast mijn dank

MElouati

Geplaatst door MElouati , lid sinds 6 maanden geleden

1 Reactie

ricky PRO, 6 maanden geleden

Meestal is het zo dat als je goed kan schakelen met motor uit maar met draaiende motor niet dat dan het probleem zit in de koppeling die niet goed vrij komt.
Schakelt hij dan in elke versnelling slecht of heel stroef of alleen in bv de 1e versnelling?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.