Volkswagen Caddy: Bijladen accu

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 TDi

Goedenavond,

Aangezien ik nu niet zo veel meer rij met de Caddy overweeg ik om de accu af en toe "bij te laden". Kan dat met de klemmen er nog op, moet er één klem los of moet de gehele accu eruit? Zoja, moet dan na het terugplaatsen de boordcomputer opnieuw ingesteld worden of pakt ie de bestaande gegevens weer op? Heeft een dergelijke actie ook nog invloed op de electronica van de DSG-bak?

Met vrgr.

Klaas

troisabbayes

Geplaatst door troisabbayes (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 12 jaar geleden

Als je een goede druppel/onderhoudslader koopt kun je deze er gewoon zo aan hangen hoef je niets te demonteren en je accu wordt netjes in leven gehouden.

troisabbayes (0), 12 jaar geleden

Dag Ferrie,

Bedankt voor je snelle antwoord. Ik had zelf ook al gedacht aan een druppellader, maar ik wilde toch wat meer zekerheid hebben. Ik ga er een tje aanschaffen.


Met vrgr.

Klaas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.