Volkswagen Golf V: bijrijderstoel golfV

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Ik heb een golfV type 3 deurs. Wanneer ik de rugleuning voorover duw gaat de stoel niet naar voren. Wanneer ik aan de hendel vooraan bij het zitgedeelte trek gaat de stoel wel naar voren. Wie weet waar dit euvel zit en hoe kan ik dit verhelpen. De geleiderail is verder schoon.

Alvast bedank,

Hans.

hannes1

Geplaatst door hannes1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

Er zit een kabeltje aan de onderkant van de stoel net onder de bekleding van zitting naar leuning die deze functie regelt,die is losgeraakt of afgebroken,komt vaker voor.
Beste is om stoel te verwijderen en de kabel te vervangen.

hannes1 (0), 15 jaar geleden

bedankt, ga er morgen gelijk naar kijken.

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

In de stoel zit een airbag,die op de vloer met een gele stekker verbonden zit,zorg dat je het contact uit hebt als je deze stekker losmaakt want anders blijft je airbag lampje branden en moet je dit weer wissen met een testkast.

hannes1 (0), 15 jaar geleden

bedankt hiervoor

hans

hannes1 (0), 15 jaar geleden

Blijkt inderdaad dat de kabel aan de stoel afgebroken is. Dit was het euvel en inmiddels verholpen. Bedankt allen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.