Volkswagen Golf V: paneel achterdeuren loshalen golf v

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel

Hallo hoe haal je bij de achterdeuren van een golf v de panelen eraf
(Zitten wel electrische ramen in)
Wil graag luidsprekers in de deuren monteren.
Zijn de kabels makkelijk naar voren te halen of kom je bij de achterdeur rubber in een loze metalen ruimte ???

als mogelijk graag met plaatjes of een link waar het opstaat

Bedankt
Chris

ctgolfv

Geplaatst door ctgolfv (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hcaluwe (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Als het goed is zitten er onderaan twee torxschroeven, als je die verwijdert dan zit de rest geklikt , gewoon ff met een platte schroevendraaier tussen de bekleding en dan voel je enige weerstand , je kan gewoon naar je toe lichten en de rest zoals handvat is eerst het bovenste eraf halen daar achter zitten 2 schroeven die je eerst moet verwijderen , stekker van elctr raam zit gewoon aan de achterkant.

Volgens mij ligt er al kabel voor de luidspreker in de deur, kwestie van plaat voor de speaker uit de deur halen en de speaker erin zetten.

Succes Hans

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

ligt geen bedrading je moet ook even kijken of de roosters die erin zitten niet dicht zijn zo ja kun je open roosters bestellen bij de dealer voor de rest kan ik je adviseren een orginele speakerset te bestellen is het makkelijkst aan te sluiten bedrading zit erbij

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.