Volkswagen Passat: Binnenverlichting blijft branden

Bouwjaar: 1998

Ik heb een klant met een passat variant waarvan de binnenverlichting niet meer uit gaat bij het sluiten van de portieren. Je moet hem dan uitzetten met de schakelaar. Probleem doet zich voor bij beide voorportieren. Ik heb wat schema's uitgedraaid maar doorzie het systeem nog niet.
Wie heeft dit al eerder meegemaakt (Zit er misschien een fout in de "Comfort" regeling? Heb foutcodes uitgelezen maar geen fout gevonden!
Graag enige info

Henk

hkiers

Geplaatst door hkiers (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

LERE (0) PRO, 19 jaar geleden

hij krijgt ergens massa waardoor hij blijft branden.
volgens mijn zit er ook een schakelaar in het slot van de achterklep haal de stekker maar eens los van de schakelaar en kijk of hij het ook nog doet ?

groetjes lere

Siem Bijman (170) PRO, 19 jaar geleden

Geen sluiting in de schakelaar zelf?

johndoornbosch (0) PRO, 19 jaar geleden

deursloten hebben een geintergreerde microschakelaar trek de stekers eraf ,licht uit dan sloten verv. suc6

paulqwerty (0), 19 jaar geleden

ik heb het ook gehad, een heel raar geval. alles lijkt goed, maar toch klopt het niet.
bij mij zat het hem hierin dat het lampje van de instapverlichting aan de bijrijderskant (onderzijde van de deur) niet aangesloten was.
vraag me niet waarom, maar door dat onderbroken circuitje vond de computer het nodig de binnenverlichting te laten branden.
de monteur was inmiddels wel 1,5 uur verder. net als ji waarschijnlijk.....

Tim_vr6 (0), 19 jaar geleden

Probleem zit waarschijnlijk in de achterklepsluiting.

hkiers (0) PRO, 19 jaar geleden

Het probleem is niet opgelost omdat de klant de auto heefd verkocht. Ik had graag de storing op willen lossen, ook omdat ik dan weer een ervaring rijker was geweest. Ieder bedankt voor de reacties.

gr Henk

paulqwerty (0), 19 jaar geleden

graag gedaan :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.