Volkswagen Golf III: Blekken hol geluid in uitlaat

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 55KW

Beste forumleden,

Ik heb het volgende probleem als de auto draait en ik rijdt er mee weg heb ik altijd zo een blekken hol geluid in mijn uitlaat en dat is wreed irritant .

Nu heb ik reeds onder de wagen gekeken maar alles hangt goed vast ook het hitteschild ik heb ook op de kat geklopt maar hoor niets los liggen rarara wie weet de oplossing.

Maximilliaan

Geplaatst door Maximilliaan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

John

Is de uitlaat gewoon origineel ( standaard ) en zie je nergens zwarte aanslag zitten waar de uitlaat delen in elkaar zitten ( lekkage ? )

Gr Stefan

Maximilliaan (0), 14 jaar geleden

[quote=stefan84]John

Is de uitlaat gewoon origineel ( standaard ) en zie je nergens zwarte aanslag zitten waar de uitlaat delen in elkaar zitten ( lekkage ? )

Gr Stefan[/quote]
Tja ik weet niet of hij origineel is ik heb hem net gekocht de wagen .

Maar zoals ik kan zien loopt er vanaf de uitlaat collector een buis met een soort ijzernetflexibel en dan als deze onder de wagen komt hangt de katalysator er aan dus dit is één stuk, dan krijg je direct na de Katalysator een klein lang rond uitlaatpotje en dan één stuk met de achterste pot aan dat is alles.

Ik zie nergens zwarte roetaanslag en alles lijkt toch goed vast te zitten ik heb echter één bedenking bij de Katalysator deze heeft een heel andere kleur dan de rest van de uitlaatlijn.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

zou eens een garage erna laten luisteren,het kan vanalles zijn en achter de pc moeilijk te beoordelen.

Maximilliaan (0), 14 jaar geleden

[quote=stefan84]zou eens een garage erna laten luisteren,het kan vanalles zijn en achter de pc moeilijk te beoordelen.[/quote]
Oké stefan toch bedankt voor u reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.