Volkswagen Golf: Bout startmotor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 fsi

Beste forum ik heb een vraag, ik wilde mijn startmotor uitbouwen maar kreeg de bovenste lange bout niet eruit.Hij komt bij het eruit trekken tegen een soort hevel aan waar kabels naar toegaan.Weet iemand wat dit is en of ik het los kan maken,want zo krijg ik die bout er niet uit.Bij voorbaat dank Peter.[url=http://img84.imageshack.us/my.php?image=...][img]http://img84.imageshack.us/img84/84/dsc0...[/img][/url]

peter192

Geplaatst door peter192 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Komt tegen je schakelkabel aan,deze kun je gewoon naar achteren duwen (zet je hem in een versnelling),of het borgclipje verwijderen en de kabel omhoog eraf trekken.
Heb je ook de min pool van de accu al losgehaald??! (voordat je vuurwerk krijgt).

peter192 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord ik ga nog een keer experimenteren had al gemerkt dat ik de hevel met kabel naar rechts en naar links kon bewegen maar dat was net niet voldoende om de bout eruit te kunnen trekken. Ik ga het proberen zoals jij zei in de versnelleng zetten of kabel eruit.GR Peter.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.