Volkswagen Passat: Brakeer licht links

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

op een passat cc, Brakeer licht licht brand niet bij links draaien (rechts wel bij rechts draaien) er zit een nieuwe lamp in en de zekeringen zijn ok.
niet echt noodzaakkelijk he maar verveelend want defect melding in daschbordt brand.

Geplaatst door

fragola (0)

al 9 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Heb je wel de juiste lamp vervangen en ook juist gemonteerd?

Geen nummerplaatverlichtingslampje defect ?

[quote=JagerAutomotive.nl]Heb je wel de juiste lamp vervangen en ook juist gemonteerd?[/quote]
Bedankt voor de reactie,ja, zeker de juiste lamp,en ook correct gemonteerd.die dien ook voor mist licht en dat brand wel..

fragola 0

9 jaar

[quote=kaleido 1]Geen nummerplaatverlichtingslampje defect ?[/quote]
bedankt voor de reactie;nee, alle andere lichten zijn ok,

fragola 0

9 jaar

Je bedoelt met brakeerlicht toch de afslagverlichting? Die zit bij een CC niet in de mistlamp, maar in de koplamp.

Dan maar meten of er spanning op de lamp komt van de bochtenverlichting. Zo niet, bekabeling controleren.

voyager 0

9 jaar

[quote=JagerAutomotive.nl]Je bedoelt met brakeerlicht toch de afslagverlichting? Die zit bij een CC niet in de mistlamp, maar in de koplamp.[/quote]
Hallo,ja met brakeerlicht bedoel ik afslagverlichting of bochtenverlichting..klein lamp onder aan de grote lichten blok.en ja die lamp dien ook voor mistlicht en brand wanneer ik mist lichten aan zet, dus goed gemonteerd.zal verder, bedrading moeten na kijken.mvg.

fragola 0

9 jaar

[quote=voyager]Dan maar meten of er spanning op de lamp komt van de bochtenverlichting. Zo niet, bekabeling controleren.[/quote]
hallo , zal dat doen,mvg.

fragola 0

9 jaar

Je moet eens goed kijken, want je kijkt zomaar naar de verkeerde lamp. Het is volgens mij gewoon een 21w lamp met bajonet fitting.

BIj een cc zit de bochtenverlichting in de koplamp. Dit is een H7 lamp. Bochtenverlichting statisch. Bochtenverlichting dynamisch zit in de mistlamp.
Succes

wopitop 0
badge

9 jaar

Het kan evengoed in het bochtenverlichting apparaat zelf zitten. Dus bekabeling ervan opzoeken en volgen naar regelunit. Daar ook meten.

voyager 0

9 jaar

Vanaf de BCM tot aan de mistlamp loopt 1 voedigsdraad. Als de mistlamp ook gewoon brandt dan is de kabel vanaf de BCM heel.
Ik wil dus zeggen als je de mistlampen aan zet en ze branden beide dan is het onzinnig om die draad verder te controlen, hij is heel anders kan de mistlamp niet branden. Bij het controleren wel aan alle voorwaarden voldoen, anders zoek je je eigen een ongeluk.

wopitop 0
badge

9 jaar

Ja volgens mij zit dat bochtenlampje ook in de koplampumit bij een CC. Helemaal in de verste hoek aan de binnenzijde, net achter dat kapje. Is een H7 lamp.

ricky 0
badge

9 jaar

[quote=ricky]Ja volgens mij zit dat bochtenlampje ook in de koplampumit bij een CC. Helemaal in de verste hoek aan de binnenzijde, net achter dat kapje. Is een H7 lamp.[/quote]
nee zit niet in koplampunit ,zit apart en is een h11.

fragola 0

9 jaar

[quote=wopitop]Vanaf de BCM tot aan de mistlamp loopt 1 voedigsdraad. Als de mistlamp ook gewoon brandt dan is de kabel vanaf de BCM heel.
Ik wil dus zeggen als je de mistlampen aan zet en ze branden beide dan is het onzinnig om die draad verder te controlen, hij is heel anders kan de mistlamp niet branden. Bij het controleren wel aan alle voorwaarden voldoen, anders zoek je je eigen een ongeluk.[/quote]
...merci..

fragola 0

9 jaar

[quote=JagerAutomotive.nl]Je moet eens goed kijken, want je kijkt zomaar naar de verkeerde lamp. Het is volgens mij gewoon een 21w lamp met bajonet fitting.[/quote]
het is een h11...niet bajonet fitting,,,spijtig !h11 nog al duur!

fragola 0

9 jaar

[quote=voyager]Het kan evengoed in het bochtenverlichting apparaat zelf zitten. Dus bekabeling ervan opzoeken en volgen naar regelunit. Daar ook meten.[/quote]
niet evident he!ben geen pro,,,

fragola 0

9 jaar

De H11 lamp is de dagrijverlichting er zit nog een lamp in. Dat is een gewone H7. Net gecontroleerd bij een CC!

wopitop 0
badge

9 jaar

In dat geval Fragola is het beste om naar dichtstbijzijnde dealer te gaan. Die kan het met zijn kast voor jou testen.

voyager 0

9 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.