Volkswagen Passat: Volkswagen Passat 1.8 Turbo 20VT (Trillend geluid)

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 Turbo 20VT

Beste mensen,

Mijn 1.8T van 2003, maakt soms een trillend geluid bij stationair draaien, het klinkt alsof er iets niet goed vast zit, (en kabaalt). Dit is rechts voor in de moterruimte, Dit gebeurt tevens als ik de stuur naar rechts draai, dan hoor ik dat ook. (maar niet altijd het komt en gaat). Geluid lijkt te komen bij de luchtfilter/hitteplaat, maar weet het niet 100% zeker..

Sindsdien heb ik echter het volgende probleem:
- als auto stilstaat / stationair draait hoor ik een redelijk hard trillend geluid wat rechtsvoorin vandaan lijkt te komen
- zodra ik het gas een beetje indruk, is dit geluid weg

Het is alleen bij stationair draaien in zijn vrij. Als ik ga rijden o.i.d dan is dat geluid er niet, de auto rijdt verder prima en wegligging is nog steeds het zelfde.
Iemand die het misschien weet en er eventueel mogelijk naar wilt kijken? Liefst in Amsterdam en/of omgeving.

Groetjes,

1.8Turbo20VT

Geplaatst door 1.8Turbo20VT (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Dus het geluid reageert/verandert ook als je gaat sturen?
Kijk eens naar je spanrol van de multieriem, staat deze niet te klapperen stationair? (vaak zie je die rol dan minstens 1 cm klapperen zeg maar). Maar ja dat is niet echt rechts voor, die rol is in het midden.
Film het anders eens zodat wij het kunnen horen en zien of rij langs een garage of kun het even kunnen horen en zien en wat hun denken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.