Volkswagen TRANSPORTER: Brandstofmeter werkt niet meer na vervangen motor

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Geachte forumers,
Ik heb sinds december 2018 een VW T5, een 2 liter benzine (ik ben een particulier), waarvan eind januari de motor te weinig olie heeft gehad en zodoende in de soep liep, vanwege de slechte 2e hands markt in benzine motoren van een transporter heb ik besloten dat er een nieuwe motor in moest komen.
Die motor zit er nu in maar sinds die tijd werkt de brandstofmeter niet meer, ligt niet aan de vlotter of de bedrading omdat ik dat al heb getest met een nieuwe (tweedehands) klokken set die ik heb aangesloten en dan werkt de brandstofmeter weer wel, maar dan start de motor niet omdat die andere klokkenset moet worden ingeleerd.
Ik wil graag mijn eigen klokkenset behouden (kilometerstand) en het euvel zit dus ergens in de brandstofmeter zelf.Wie kan en wil mij helpen om dit euvel uit de wereld te helpen, of weet een oplossing die ik eventueel zelf kan uitvoeren?
Zo'n nieuwe motor heeft al genoeg gekost dus het budget is momenteel niet erg groot meer.....

Bartje007

Geplaatst door Bartje007 , lid sinds 14 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Neem eens contact op met kms in apeldoorn , misschien hebben die de oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.