Volkswagen Golf: brandstofpomp blijft lopen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo mijn brandstof pomp(of opvoerpompje) blijft lopen met contact uit ook wat ken dit zijn?????het onderdeel wat je hoort zit in de achterbak groetjes kelvin

kelvin1986

Geplaatst door kelvin1986 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

raymond_hoste (0), 17 jaar geleden

Hallo,
Een relais dat blijft hangen?Of een contactblokje dat stuk is inwendig komt bij golfjes wel vaak voor.Maar de brandstofpomp zit onder de achterbank.Heb je topevallig centrale vergrendeling? Maar dan denk ik dat je bedoeld het het vacuumpompje voor de centrale vergrendeling. Als dat het is moet je kijken of je geen vacuumlek hebt in de verbindingstukken in de a-stijl of b-stijl als je een 4-drs hebt.

Succes

kelvin1986 (0), 17 jaar geleden

hallo, het is een 3 deur maar het komt het van uit de achterbak daar zit een stekker op en als je die eraf haald stopt het en dan slaat de motor ook af na 3sec dus lijk me de brandstof pomp maar deze blijft continu aan staan raar maar waar weet iemand dit???

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

zou vermoedelijk je branstof relais zijn. als deze blijft hangen word je brandstofopvoerpomp (hetgeen je dus aan de achterkant van je auto hoort) doorlopen...


mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.