Volkswagen Golf: Brommend geluid tijdens rijden

Bouwjaar: 1991

Beste mensen,
Ik heb last van een brommend, zoemend geluid tijdens het rijden wat heviger wordt naarmate ik harder rij en ongeacht de versnelling waarin ik rij. Als ik iets naar links stuur stopt dit brommende geluid; maar stuur ik rechtdoor of naar rechts is het geluid er constant.
Opvallend is dat ik dit probleem heb sinds vorig weekend, toen ik alles onder motorkap een beetje probeerde schoon te maken en te spoelen. Is dit de oorzaak geweest van dit probleem? Is er bijv vuil van het blok wellicht ergens tussen gespoeld wat deze problemen heeft veroorzaakt? waar komt het geluid vandaan en wat kan ik eraan doen? en wat is de eventuele schadepost voor mij? Veel vragen dus en wellicht weet iemand een antwoord..
Groeten,Dirk

dircus

Geplaatst door dircus (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

duidelijk een wiellager! DIRK

paul,

dircus (0), 18 jaar geleden

ok bedankt! Is het trouwens erg slecht voor de auto om op deze manier nog even, een weekje, door te rijden?

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan slecht voor je auto zijn ja, de reparatie wordt dan wat duurder. Moet meestal een nieuwe naaf in als er te lang met een rot lager gereden is. Dingen zijn behoorlijk aan de prijs, dus zo snel mogelijk vervangen. (ook voor je eigen veiligheid, het lager is de enige verbinding tussen de auto en wiel....)

dircus (0), 18 jaar geleden

ok bedankt, heb hem net naar de garage gebracht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.