Volkswagen New Beetle 2005: Cabriokap

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo, ik heb een probleem met het openen van mijn cabriokap. Zodra ik het contact aanzet gaat het oranje lampje van de cabriokap (bij de binnenspiegel) knipperen en blijft knipperen. Wanneer ik de kap ontgrendel horen de raampjes iets te zakken. Dit gebeurt niet en ook de knop voor elektrisch /hydraulisch openen doet niets. Alle zekeringen zijn goed en bij het uitlezen met Icarsoft krijg ik geen enkele foutmelding. Herkent iemand dit probleem? Ik sta open voor suggesties en oplossingen. Alvast bedankt.

Pg53

Geplaatst door Pg53 , lid sinds 1 jaar geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 1 jaar geleden

Dan uitlezen met vw apparatuur , er is een storing .

Romeco, 4 maanden geleden

Beste, mag ik vragen wat de oplossing was van het probleem met je cabriokap?
Heb namelijk vanaf gisteren het zelfde.

Alvast bedankt.

Pg53, 4 maanden geleden

Beste Romeco,
Op de hydraulische cilinder van de kap aan de passagierskant zit een kunststof schuifunit met 2 benaderingsschakelaars. Het bestelnummer heb ik nu niet bij de hand, maar wanneer je dat wilt weten dan nog even vragen. Maandag kan ik dit voor je opzoeken. Deze vervangen en het werkt weer. Bij mij was overigens de cilinder lek waardoor olie in de verbindingsstekker was gekomen wat mogelijk kortsluiting heeft gegeven. Dus even nakijken of de cilinder nog dicht is. Succes!

Romeco, 4 maanden geleden

Dank, en als je het onderdeel nummer kan doorgeven dan zou dat fantastische zijn.
Ik wens je een fijn weekend.

Pg53, 4 maanden geleden

Heb inmiddels toch het onderdeel bestelnummer gevonden: 1Y0959985A
Fijn weekend.

Romeco, 4 maanden geleden

Nogmaals dank.

Gr Romeco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.