Volkswagen Caddy: caddy start niet meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Hoi allemaal . hebben hier een caddy staan van 1999 die niet meer aanslaat. gekeken of er brandstof kwam bij de verstuivers . helaas niks. de brandstofpomp ook geen brandstof. dus een nieuwe filter gemonteerd, forte er in om niet leeg te starten . geen oplossing, dus andere pomp er op maar ook niet. denk te lage toeren van de motor ff geprobeerd aan te trekken. ook geen resultaat. de onderbreker op de oude pomp hadden we er af gehaald. bij de nieuwe niet. iemand nog een idee??????????

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

berendonck (0) PRO, 12 jaar geleden

Krijg je wel stroom op de brandstof afsluiter ? En werkt deze wel goed ?

Gr. Harry

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

krijg er wel stroom op dat had ik gemeten. maar moet de afsluiter nog testen ga ik straks doen.

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

zo hij loopt weer .bij de "nieuwe "pomp was de onderbreker stuk dus die er maar afgehaald en op de conventionele manier aangesloten. maar nu de pomp goed afstellen. kan alleen nergens vinden welke afstelling hij moet hebben. de pomp die er op is gegaan heeft geen spie op het tandwiel dus moet deze afstellen. heb hier wel een klokje maar geen tekening of waarde. heeft iemand een duidelijke uitleg voor mij in het nederlands graag met een paar plaatjes.???

alvast bedankt

apalracer (0) PRO, 12 jaar geleden

afgesteld en meteen nog een retourleiding vervangen. en hij loopt weer als een zonnetje. bedankt voor de adviezen en het meedenken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.