Volkswagen Caddy: canbus systemen

Bouwjaar: 2004

Waar ik algemene info vinden over de werking van can bus systemen,
kan je bijv. een extra binnen verlichting plaatsen door de bestaande binnen verlichting aftetakken ?
v/h controleren v/d stekkerdoos schijn je een speciale tester nodig te hebben . ?? wat gebeurt er dan als je een oude aanhangwagen er achter doet met gammele verlichting etc.??

bvd dank

HM

Geplaatst door HM (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Niet zomaar in dit systeem gaan liggen klooien als je niet weet wat je doet!! de can-bus handel is heel geschikt kapot te krijgen en duur om te repareren.

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

beste Harry als je de stekkerdoos van de trekhaak bedoeld kan ik je gerust stellen het wordt aangestuurd door can-bus maar de signalen op de stekkerdoos zijn harde 12 volt aansturingen.

je verlichting van de auto is can-bus door dit signaal van de can-bus lijn af tetappen kan je dit omzetten via speciale relais naar een 12 volts signaal naar de stekkerdoos dit kan je ook meten.
je hebt toch ook geen can-bus caravan/aanhangers

mocht je meer willen weten kijk dan eens op
dit is het zelfde maar de naam is anders

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.