Volkswagen Caddy: raar geluid

Bouwjaar: 1999

Sinds er een onderhoudsbeurt is uitgevoerd en het luchtfilterhuis is schoongemaakt en het filter vervangen maakt de motor een raar geluid.
Bij een bepaalt toerental gaat de luchtinlaatklep open en maakt de motor een geluid alsof vroeger het luchtfilter los op de caburateur zat,zo'n geluid alsof er zonder luchtfilter gereden wordt.
Door diverse mensen werd verteld dat het aan de bevestiging zou liggen van het lu.filterhuis.Dat is niet het geval.
De motorprestaties zijn hetzelfde gebleven en er is ook geen olieverbruik.
Wie help me verder?

vlierp

Geplaatst door vlierp (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb dit zelf ook al eens gehad met een vento diesel, na luchtfilter vervangen ook zo'nn vervelende brom. het luchtfilter huis beter vastzetten hielp niets. een paar keer het luchtfilter huis open en dicht maken hielp wel. heb een keer of 5 ,6 het huis weer geopend en gesloten en dat werkte bij die auto wel. het is het proberen waard. er schijnen meer met dit probleem te zitten, in de meeste gevallen is het met een tijdje ook weer verdewenen, het is net of dan alles weer op zijn oorspronkelijke plaats zit. het is uit eindelijk gewoon resondantie dus kan geen kwaad. maar je kan altijd het luchtfilterdeksel een paar keer verwijderen en weer plaatsen. je hoeft je geen zorgen over je motor te maken hier is niks mis mee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.