Volkswagen Passat: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

ik kwam erachter dat mijn passat GL uitvoering centrale deurvergrendeling heeft ,alleen deze werk niet,het is een systeem op vacuum gezien de leidingen weet iemand wat meestal het probleem is met dit systeem ?
ik heb het idee dat de vacuum slang onder de motorkap mist er komt een stukje slang vanaf het spruitstuk ,met aan het einde een soort klep ,maar verder gaat het niet ,ik heb geen idee waar het naar binnen moet gaan en waarom dit buiten werking is gesteld

passat63

Geplaatst door passat63 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

de bedienig van de centrale veregrendeling zit in de koffer ruimte daar zit de pomp wat je onder dec motor kap ziet heeft er niet mee temaken.
als de motor nog pompt dan heb je meestal een lekkage tussen deur en stijl.
loopt hij niet dan wil de pomp nogal eens stuk zijn.

groetjes jan.

passat63 (0) PRO, 16 jaar geleden

ik heb in de kofferruimte gekeken maar de pomp ontbreekt de kabels en leidingen liggen er allemaal nog wel incl beschermhoes van de pomp. vandaar het niet werkt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.