Volkswagen Passat: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Als ik mijn cv inschakel is alles goed, alle deuren sluiten en ledje in de bestuurders deur gaat knipperen. Als de auto dan langer als 1 uur stil heeft gestaan knipperd het ledje niet meer. Als ik dan de deuren wil openen, openen eerst de achterdeuren, druk ik nog een keer gaan de voordeuren ook open. Foutcodes? : div. sporadische storingen in comfortmodule. Iemand een idee?

gringo79

Geplaatst door gringo79 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

persoonlijk zal ik het comfortmodule maar eens vervangen dan denk dat die geheugenverlies heeft gekregen


gr.marco

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Staat het comfortmodule niet toevallig in het water?? hij zit onder de mat voor de bestuurdersstoel. Wil wel eens dat er iets lekt en dat ie opgaat voor diploma C

Als je er snel bij bent is drogen en het lek verhelpen de oplossing, als ie al stijf verrot is is het einde oefening.

Als alles nog mooi droog is kun je ook eens proberen het comfortapparaat opnieuw te coderen.

gringo79 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb de volgende storingscodes 01329 035 Databus-comfort in noodprogramma, 01334 049 Portierregelapparaat RA - J389 + 01332 049 bijrijderszijde - J387 + 01331 049 bestuurderszijde - J386 geen communicatie sporadisch, 00929 054 + 00928 054 sloteenheid van centrale vergrendeling bijrijders - F221 + bestuurderszijde - F220 verkeerde uitvoering.

gringo79 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb net comfort module bekeken, heeft de dealer toen ik hem kocht een nieuwe ingezet. Stekkerverbindingengen waren wel iets minder en kon ook zien dat er een keer flink bloemkool opgestaan heeft. Heb dit weer in orde gemaakt. Wel beetje vocht aanwezig, ookzaak? zag dat een rubbere stop niet goed afdichte. Heb deze afgekit. Storingen gewist en momenteel komt alleen storingscode 01329 035 Databus -comfort- in noodprogramma terug. Interactief storingszoeken zegt bedrading en stekkerverbindingen controleren. Dit heb ik bij de comfort mudule gedaan. Iemand nog ideeen

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

heb je niet nog een passat staan waar je de modules even van uit kan wisselen denk toch dat die de geest gegeven heeft

dit is m n enige idee anders zul je toch moeten gaan meten

gr.marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.