Volkswagen Golf 2001: Centraledeurvergrendeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AZJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Heeft iemand een idee..ivm mijn vw golf uit 2002. Na dat de accu is los geweest .ivm werkzaamheden..Werkt mijn centrale deurvergrendeling niet meer ook de rode lampjes in de deuren geven geen knipperend licht.Kan dit ontregeld zijn of iets met een zekering .mijn zoemer van de verlichting doet ook niet Hoor graag van iedereen

A.spit

Geplaatst door A.spit (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Heb je de zekeringen al gecontroleerd dan ?

A.spit (0), 2 jaar geleden

De aangewezen zekeringen op het schema vervangen..Misschien heb ik een zekerimg over het hoofd gezien.IOf is het circuit van slag van de centrale deurvergrendeling.Is dit te resetten .Misschien had ik een deur open staan .Toen ik accu ontkoppelde .Maa r dat weet ik ff niet meer.Door alle drukte met gesleutel.

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Dat is goed mogelijk dat het gereset moet worden , gebeurt soms dat er iets ontregeld raakt bij accu wissel.

Audidriver73 (0) PRO, 2 jaar geleden

Werkt de centrale vergrendeling wel als je via de bestuurdersdeur de auto met sleutel afsluit ?
Het deurslot in de bestuurdersdeur is tevens de centrale regelmodule, deze gaan wel eens graag stuk, kan heel toevallig zijn maar kan wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.