Volkswagen Golf: Climate control fout

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdi

Hallo, Heb mijn auto uitgelezen met vag-com. En nu geeft die foutcode: 00779 aan bij automatische klimaatregeling. Exacte omschrijving Outside Air Temperature Sensor (G17)
30.00 30 Open or Short to B+

Moet ik nu die sensor gewoon vervangen of is er wat anders aan de hand. En waar zit die sensor precies. En heeft dit invloed op de airco. Kan die dan niet zijn warmte regeling doen.

Pascall_1

Geplaatst door Pascall_1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Kan de sensor stuk zijn,maar ook een draadbreuk,sensor zit als het goed is in de voorbumper of paravan.

Pascall_1 (0), 16 jaar geleden

Nou heb dus wel gekeken maar kan echt geen sensor vinden. Zowel in voorbumper als onder de parafan. Waar precies zit die bij beide plaatsen en hoeveel draden lopen er naar toe. Nu is het zo dat de sensor bij starten 10 graden aangeeft en naarmate je langer aant rijden bent hij steeds oploopt tot uiteindelijk de juiste temp. MAar kan hem echt niet vinden

TDIPower11276 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hij is achter het linkerrooster voor in je bumper. trek je rooster eruit en je ziet een zwarte stip. dat is hem!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.