Volkswagen Passat: climatronic gemeten graden gaan na -6

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hallo allemaal

airco is 3 maanden geleden een beurd gehad en werkt perfect
alleen gaan nu de graden in het display wat de gemeten temp aan geeft
na -6 en begint hij vanzelf warmer te blazen,wat kan ik daar aan doen?

mvg pascal

rft001

Geplaatst door rft001 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Je bedoelt de buiten temperatuur. Als die -6 aangeeft, dan kun je ervan uitgaan dat die defect is. Waarschijnlijk de sensor. Het regelapperaat van de airco krijgt deze waarde ook, en denkt dus dat het vriest buiten en zal de airco uitschakelen. Vandaar dat die warme lucht blaast. Ik zal eerst even een buitentemperatuursensor wisselen of vervangen, als die dan wel een goede temp. aangeeft zal de airco ook weer gaan werken.

rft001 (0), 13 jaar geleden

[quote=dreuge]Je bedoelt de buiten temperatuur. Als die -6 aangeeft, dan kun je ervan uitgaan dat die defect is. Waarschijnlijk de sensor. Het regelapperaat van de airco krijgt deze waarde ook, en denkt dus dat het vriest buiten en zal de airco uitschakelen. Vandaar dat die warme lucht blaast. Ik zal eerst even een buitentemperatuursensor wisselen of vervangen, als die dan wel een goede temp. aangeeft zal de airco ook weer gaan werken.[/quote]
ok ik heb net ook nog even gekeken maar hij geeft nu de juiste temp aan en hij koelt weer goed

maar nu als ik de auto op kontakt zet gaat het display een paar seconde knipperen met alle
symbolen aangegeven

dreuge (0) PRO, 13 jaar geleden

Het disply van de buitentemp. Of gaat alles knipperen. Dan zou ik de auto toch even uitlaten lezen kijken of er een storing in staat.

rft001 (0), 13 jaar geleden

[quote=dreuge]Het disply van de buitentemp. Of gaat alles knipperen. Dan zou ik de auto toch even uitlaten lezen kijken of er een storing in staat.[/quote]
alleen het display van de glima.
maar sinds vandaag is het weer goed,als ik hem op contakt zet geeft hij alles meteen aan
zonder te knipperen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.