381 bezoekers online

Volkswagen golf 4: condens!! wie weet raad?

Hallo allemaal,
Ik heb condensvorming in mijn linker koplamp zitten.Ik heb het glas er al opnieuw ingekit.Het heeft een enige tyd geholpen.En sinds kort zit er elke keer condens(geen vochtdruppels)in.Het is er zowel weer uit,het maakt niet uit of ik de lampen aan of uit heb.Als de auto een tyd stil staat heb ik er geen last van.Het is net of de warmelucht uit de motor ruimte in de koplamp trekt.De beluchtingsslangen zijn wel open.
Wie heeft er nog idee wat dit kan zijn.
Alvast bedankt voor de reacties

raymond_hoste

Geplaatst door raymond_hoste , lid sinds 17 jaar geleden

2 Reacties

0

blijegeit, 15 jaar geleden

is een veel vorkomend probleem bij de VAG groep... seats hebben het ook vaak (helaas) je zou evt een extra gaatje kunnen maken aan de achterkant van de koplamp... maar of dit afdoende is kan ik niet zo zeggen....

0

raymond_hoste, 15 jaar geleden

Ha Blijegeit
Ik had Valeo Lampunits daar had ik ook vocht inzitten en toen dacht ik dat de kitlaag niet meer afdichte toen heb ik nieuwe lampunits gemonteerd van Hella en bij deze doet het zelfde probleem nog steeds voor(condens),maar het is telkens in de linker unit!

MVG,
Raymond Hofste´

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.