Volkswagen GOLF: contactslot

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BAG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

hallo, gisteren kreeg ik mijn sleutel niet meer uit het contact slot toen ik de auto uit wilde zetten dus. ik heb vervolgens de min van de acuu los gemaakt om de motor uit te zetten en na lang zoeken ben ik het probleem tegen gekomen namelijk een klein plastic stukje met een veertje in het contact slot , er was namelijk een stukje afgebroken waardoor hij niet meer draaide en waardoor ik de motor niet meer uit kreeg gezet. nu wilde ik een contactslot zoeken maar heb alleen dat plastic onderdeeltje met het veertje nodig, nu is ook de vraag als dat plastic stukje hetzelde is als bij andere auto's? andere modellen van volkswagen? andere bouwjaren enz? dat plastic stukje moet aan aan de achterkant van dat contactslotje waar je de sleutel in steekt in. zie afbeelding. ik hoop dat iemand mij kanj helpen????[url=http://s12.postimg.org/cv19uhqbx/IMG_201...][img]http://s12.postimg.org/400fjz1jd/IMG_201...[/img][/url]
[url=http://s22.postimg.org/cdpdj8x2p/IMG_201...][img]http://s22.postimg.org/bo6l6vwj1/IMG_201...[/img][/url]

iggy22

Geplaatst door iggy22 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.