Volkswagen Transporter: Cruise control

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Kan iemand mij helpen ik t5 en de cruise werkt niet !? Geen foutcodes ,het volgende heb ik al vervangen : cruise control schakelaar , rem en koppelings schakelaar en als ik de meet waardes check dan reageert hij nie op de knoppen voor harder en zachter . Cruise lampje gaat ook nie branden Ik heb wel een storing in de olieniveauw , heb de niveauw sensor vervangen al vervangen maar de storing bleef Probleem met voeding open circuit op plus ofzo kan dat er mee te maken hebben

esther 1

Geplaatst door esther 1 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 10 jaar geleden

Is die wel gecodeerd als Cruis Control...?

esther 1 (0) PRO, 10 jaar geleden

heeft altyd gewoon gewerkt deed het ineens nie meer . gaf eerst een fout melding cruisecontrol schakelaar onaannemelijke waarde heb toen de schakelaar vervangen maar geen resultaat , toen ook
maar de 2 pendaal schakelaars vervangen . ook geen resultaat

Jan227 (5) PRO, 10 jaar geleden

Hallo, is het schakelen van de koppelingspedaal schakelaar wel zichtbaar in de meetwaarden ?

Hoe zien display veld 2 en 4 van meetwaarden blok 006 v/d motor electronica er uit bij onbediend koppeling- en rempedaal ?

Vwb de olie peil sensor, meet de bedrading door van de oliepeilsensor naar plus 15, massa en instrumentenpaneel op onderbreking, onderling contact en/of verbinding met + of massa volgens stroomloopschema.

Groet Jan227

esther 1 (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik ga het checken als het schema heb ! Je hoort van me .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.