Volkswagen Caddy: Cruise Control activeren Caddy Sdi 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: SDI

Wij hebben een Cruise Control op een caddy Sdi van 2005 gezet weet iemand hoe ik deze moet activeren? alvast bedankt voor de moeite Jonny

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

In motorregelapparaat de cruise controle aanzetten en regelapparaat van stuurwiel coderen alszijnde met cruisecontrole,en bij sommige type's moet je ook dit regelapparaat mee vervangen.
Ik doe dit altijd interactief met de originele testkast.

jonny (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb het regelaparaat van de stuurkolom ook vervangen maar welke code's moet ik invoeren voor het regelaparaat van de stuurkolom en de cruise control. wij hebben een autodiagnos tester zou het daar ook mee kunnen of ben je er een originele vag kast voor nodig.

ricky (0) PRO, 14 jaar geleden

Het kan ook met andere testers dacht ik,maar zou weet niet hoe.
Je kan de zoekfunctie eens proberen...

jonny (0) PRO, 14 jaar geleden

het regelaparaat van het stuurwiel doet het weer inlogcode 00042 ingevoerd maar de inlogcode 11463 voor de cruise control wil hij niet pakken of is dit een andere code?

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=jonny]het regelaparaat van het stuurwiel doet het weer inlogcode 00042 ingevoerd maar de inlogcode 11463 voor de cruise control wil hij niet pakken of is dit een andere code?[/quote]
In welke Regelapparaat heb je de inlogcode 11463 ingevoerd?

jonny (0) PRO, 14 jaar geleden

in 01 motorregelaparaat.

foklop (0) PRO, 14 jaar geleden

Globale uitleg retrofit cruise control:
http://wiki.ross-tech.com/index.php/Crui...

Coderen stuurkolommodule:
http://wiki.ross-tech.com/index.php/VW_G...

jonny (0) PRO, 14 jaar geleden

Wij zijn ermee bij de dealer geweest bleek dat we de verkeerde printplaat hadden gekregen. We hadden een printplaat van een caddy van 2005 tot nu gekregen maar die van ons was type 2004(overjarig model) en daar schijnt een andere printplaat in te zitten. Maar alvast bedankt voor het meedenken en tot de volgende keer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.