Volkswagen Golf IV: Cruise control inbouwen Golf 4 1.4 16v 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v BCA

Beste mensen,

Weet iemand wat ik precies moet doen om Cruise Control in mijn Golf 4 aan te sluiten? Ik heb een electronisch gaspedaal.
Ik heb vandaag een Cruise Control schakelaar met het bijbehorende kleine zwarte 10 pins stekkerblokje gehaald(van de sloop af).

Weet iemand of ik met Cruise Control schakelaar inbouwen en bij de dealer aan de kast laat hangen en dan toegangsautorisatie code 11463 invoeren al klaar ben?

Of moeten er echt nog kabels naar het motorregelapparaat worden getrokken?

Ik hoor graag van jullie.

Groet Ricardo

Ricardo1990

Geplaatst door Ricardo1990 , lid sinds 9 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

1 Reactie

Ricardo1990, 9 jaar geleden

Beste mensen,

Heb net de Cruise Control schakelaar ingebouwd, maar helaas zat er geen zwart stekkertje met kabelboom. Nu heb ik die losgeknipt van de donor auto(zie foto).

Stekkerposities met draadkleuren:

1: Leeg
2: Blauw
3: Rood/geel
4: Zwart/geel
5: Wit
6: Zwart/blauw
7: Zwart/geel
8: Leeg
9: Leeg
10: Leeg

Kan iemand mij vertellen waar en op welke posities deze draden aangesloten moeten worden. Diegene zou ik eeuwig dankbaar zijn:)

Groet Ricardo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.