Volkswagen Golf: Vw golf 4 storing relais

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDI

Hallo,

Sinds gisteren heb ik een golf 4 1.9 tdi gekocht,
Heb nu volgende probleem door de oude eigenaar is er met relais geknoeid waar ik vandaag achter kwam, omdat ze los hangen, vanmorgen deed nog display van instrumentaal paneel wel nou doet die niet meer ik kan licht van paneel ook niet lichter of donkerder maken. Nog meer voorbeelden zoals km stand zodra ik rij tikt die niet zodra ik stop sleutels er uithaal dan laat die precies zien hoeveel ik gereden hebt, ruitenwissers werken andersom in de zin van als je naar me toe tik voor water spuit die naar achteren als ik door druk dan spuit die naar vooruit hele apart gevaal.

Iemand enige idee wat het kan zijn?

Mvg

Toeral

Geplaatst door Toeral (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Audidriver73 (0) PRO, 9 jaar geleden

Daar heeft inderdaad iemand mee liggen prutsen, zal een leuke uitdaging worden, ik zou proberen eerst weer alles aan te sluiten zoals het heeft gezeten, maar ja, kon daar maar eens achter nu.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.