Volkswagen Transporter: cruise control monteren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 25tdi

Goeiedag,

Klant heeft gevraagd cruise control te plaatsen,

Heb een hendel bij de dealer besteld, maar moet deze geprogrameerd worden en zijn er verder nog bijzonderheden?

Mvrgr J

venedijk

Geplaatst door venedijk (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

caddy1492 (0) PRO, 15 jaar geleden

is mogelijk mits het regelapparaat van de zentralelektronic voorbereid is. dit regelapparaat zit gemonteerd boven het gaspedaal. bekleding wegnemen en demonteren. op de F stekker (zit nu niets op aangesloten) moeten er 4 pennen zitten. zit er maar 1 pen dan is dit niet mogelijk. regelapparaat moet dan worden vervangen. (360 euro nieuw) . als je de mogelijkheid hebt om deze auto uit te lezen, ga dan na 09 zentralelektronik. kijk dan naar het onderdeelnummer. als deze eindigt op de letter K of hoger (dus K,L,M enz) dan is deze voorbereid. Alles onder de K kun je vergeten. als alles lukt heb je wel een kabelset nodig, deze is als inbouwset te krijgen bij de dealer, compleet met schakelaar en inbouwhandleiding. 88 euro ex als ik mij niet vergis. het is helaas niet meer zo gemakkelijk als bij de oude onverwoestbare T4......

venedijk (0) PRO, 15 jaar geleden

ok bedankt, heb inmiddels een setje binnen gekregen van de cruise control...

hou jullie op de hoogte...

Mvrgr J

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.