Volkswagen Golf: CV weigert

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Na een klein probleempje met de afstandsbediening van de centrale vergrendeling -doet niks en moet waarschijnlijk opnieuw worden 'ingeleerd' -
weigert de cv nu helemaal dienst. Na een korte rit kon ik hem niet meer op slot krijgen. Geen knipperende lampen, geen geluid in de portieren, geen rode knipperlichtje van alarm etc. Niks. Alleen het slot van het bestuurdersportier is mechanisch dicht te krijgen. Wat kan dit zijn? Valt zoiets ook onder mobiliteitsgarantie; ik bedoel de auto is zo praktisch niet te gebruiken. - hoewel, bij nader inzien kun je de nadere portieren natuurlijk van binnenuit dichtdrukken en de auto zo sluiten-
Iemand?

Peter

PeterG

Geplaatst door PeterG (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

PeterG (0), 17 jaar geleden

Kheb ook nog ontdekt dat het rode veiligheidslampje dat normaal gaat branden als het portier wordt geopend ook niks meer doet. Gek genoeg doet de cv het vanbinnenuit wel, via de knop op het bedieningspaneeltje in de deur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.