Volkswagen passat 1.9 TDI: De LMM van Mercedes

Bouwjaar: 1999

Hallo, ik heb een vraag over de LMM van Mercedes. Tijdens het surfen op internet ben ik veel informatie tegen gekomen over de LMM van Mercedes. Hierin word geschreven dat deze ook geschikt is voor mijn type Passat 1.9 TDI uit 1999. Met wat kleine aanpassingen aan het stekker gedeelte moet hij goed functioneren. Het type waar men naar verwijst is de LMM van de 200 CDI Mercedes, DC:A6110940048 en het motor type een ajm of een afn.(is dit het motor type van een Mercedes Of van een Passat, informatie heb ik van een duitse site) Wie kan mij helpen met het opsporen van het type nummer en de ervaringen met deze LMM van Mercedes.

P.S Max bedankt voor de tip.

roozeboom

Geplaatst door roozeboom (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

ajm of afn zijn motortype van volkswagen wil je weten of je ook dat type hebt kijk dan op de deksel van de tand-riemdaar staat een code BVB:afn 012345 en een barcode
deze code is ook te vinden in het serviceboekje(onderhoudsboekje)kijk op de sticker voor in.


succes max.

roozeboom (0), 19 jaar geleden

Hoi Max,

Het staat inderdaad in mijn onderhoudsboekje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.