Volkswagen Golf Cabriolet 2000: Deurvegrendeling heeft een eigen wil!

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AAM, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 55

Beste mensen, ik heb een merkwaardig probleem..
Bijvoorbeeld: ik gebruik de auto, deurtje open, deurtje dichts aan de hand.
Kom ik terug van het werk, wil ik instappen, gaat de deur niet open? Ramen omlaag door sleutel langs naar links of rechts te houden, dak open maken etc, ben ik nu wel klaar mee..
Ik heb een centrale vegrendeling dmv sleutel in het slot en draaien,ipv afstandsbediening.
Nu speelt dit bij alle deuren (3 deurs).
Vooral de bijrijderskant, van binnen kan ik trekken aan die hendel wat ik wil, gebeurt geen fuck, en van buiten gaat die de ene keer wel open, andere keer weer niet.
Als ik de sleutel in het slot omdraai, hoor ik het motortje, en gaan de deurpinnetjes ook omhoog, alleen de hendel geven totaal geen respons.
Nu ben ik geen newbie in het autovak, maar bij dit probleem sta ik toch meer achter mijn oren te krabben dan dat ik het probleem vind.
Hopende dat iemand mij hier enigzins kan helpen!

Groetjes!

twijfel

Geplaatst door twijfel , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

arjankempeneers PRO, 3 maanden geleden

Zou kunnen dat de kabeltjes van deur handle naar slot te strak staan. Slot er uit halen en dan kun je kabeltje zien. Deze kun je verzetten in de karteltjes. Op de foto het kabeltje.

.

twijfel, 3 maanden geleden

Thanks! Zal jou tip eens checken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.