Volkswagen Golf IV: deurvergrendeling

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

beste

heb sinds kort een probleem c.v. automatische open en sluiten van ruiten verstellen van elektrische spiegels werkt ineens niet meer.
heeft iemand hier ervaring mee

gagelt

Geplaatst door gagelt (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 12 jaar geleden

Daar zt een aparte zekering voor in de zekeringekast, is dit het probleem niet dan zit het waarschijnlijk in een losse stekker in de bestuurders deur,OF een draadbreuk tuusen chassis en bestuurdersdeur( vaak veroorzaakt door het openen en sluiten van deze deur(metaalmoeheid))

gagelt (0), 12 jaar geleden

heb nog eens navraag gedaan het probleem is begonnen met het leeslampje en die persoon persoon heeft daar een kortsluiting gemaakt.
alle zekeringen zijn in orde,zou het kunnen zijn dat er iets mis is met de comfortmodule?

DNS Car Solutions (0) PRO, 12 jaar geleden

Zou idd goed kunnen, de comfortmodule even uitbouwen en weer overnieuw inbouwen (fake-reset) en eens kijken of het probleem over is.
Er vanuit gegaan dat er gewoon spanning op de module staat uiteraard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.