Volkswagen Lupo 2001: diesel tandempomp

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: ANY, Motorinhoud (cc): 1191

Ik heb de pakkingen vervangen van de tandem pomp echter voelt bij het draaien van de pomp de pomp erg stroef aan ik heb een grote tang nodig om ze rond te krijgen. Ik heb zekerheidshalve ook vloeibare pakking gebruikt om de pomp goed dicht te krijgen. Ik wil hem niet nog een keer open maken. Ik vraag me nu dus af of deze pompen altijd stroef gaan, en gesmeerd worden door de olie van de motor?

Sebastian_73

Geplaatst door Sebastian_73 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Als je genoeg vloeibare pakking hebt gebruikt is het zo wie zo niet goed .
Of hij te zwaar draaid is zo lastig te zeggen , ze gaan niet makkelijk rond , veerdruk van de plunjers is groot.

Sebastian_73 (0), 2 jaar geleden

ik heb loctite vlakkendichting 574 gebruikt, die droogt alleen wanneer er geen zuurstof bij kan dus op de aluminium aansluitpunten. Het zou kunnen dat er dus restant in de diesel terecht komt.
de motor draait niet snel rond, start ook niet. ik denk toch dat de pomp niet lekker is, ik heb geen idee waarom hij zo stroef gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.