Volkswagen Transporter: distributie transporter 1.9 td 1997

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 td ABL

Met de hand ronddraaien van de motor niets aan de hand en ook niets te voelen. Als motor aanslaat verspringt de distributie. Riem met spanner al vernieuwd. Ook kromme kleppen vernieuwd. Kop gecontroleerd voor het monteren op ronddraaien e.d.. Tijdens aanslaan verspringt weer de distributietiming en worden weer de kleppen geraakt. Nokkenastandwiel ook goed vastgezet(is conisch). Aan nokkenas en tandwiel is ook niets te zien. Wij weten niet echt meer hoe of wat.

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 17 jaar geleden

Krukastandwiel !! Deze zal waarschijnlijk kapot zijn en /of los zitten. Daar zijn deze motoren berucht om!! Aan de binnenzijde van het tandwiel hoort 'n nokje te zitten. Deze zal bijna zeker verdwenen zijn. Ook de krukas is dan beschadigd. Hiervoor zijn speciale setjes om deze weer te vlakken. Tandwiel kost weinig, iets van 15 euro.
Tandwiel moet met 'n nieuwe rekbout vastgezet worden. 9 kgm + 90 gr.

Gr.

jan T (5) PRO, 17 jaar geleden

precies petje zo hoort het.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.