Volkswagen Caddy 2016: Distributieriem en egr

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Beste leden,

Kan er iemand mij aan de hand van het chassisnummer zeggen welke distributieriem set en egr klep ik nodig heb? Ik wil deze via autodoc bestellen maar ik zie voor beide onderdelen dat er verschillende zijn en ik weet niet welke te bestellen.

Het chassisnummer is: WV1ZZZ2KZHX108365

Alvast bedankt

Tarikm

Geplaatst door Tarikm (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (2140) PRO, 1 jaar geleden

1 advies niet bij autodoc bestellen als je niet alle gegevens van de onderdelen met foto 's naar ze toe kunt sturen , en dan nog gaat het fout.
Laat hun aangeven wat je moet hebben.

    Ja daarom wou ik zien of iemand mij hierbij kon helpen om de juiste stukken te bestellen anders moet ik het deksel ban de distributieriem er af halen om te zien welke juist nodig is - Tarikm (0), 1 jaar geleden

PeterK011 (25), 1 jaar geleden

Mss is het interessanter om het te bestellen via de motorcode

    Dan zou ik eens moeten zien of de motorcode bij de onderdelen vermeld wordt. Weet u waar ik de motorcode op de wagen kan vinden? Of staat dit ook in het gelijkvormigheidsattest? - Tarikm (0), 1 jaar geleden

PeterK011 (25), 1 jaar geleden

Die code zou daar moeten opstaan op het gelijkvormigheidsattest en vaak staat ze ook bij de set vermeld op Autodoc

    Ok bedankt dit ga ik morgen dan nakijken - Tarikm (0), 1 jaar geleden

kaleido 1 (2140) PRO, 1 jaar geleden

Motorcode staat op de sticker op de afdekkap van de distributie en op de sticker in de kofferbak en anders op de sticker in het instruktieboekje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.