Volkswagen CADDY SDI 47 KW: druk koppelingspedaal

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2000

beste lezers
ik heb al geruime tijd last dat mijn koppelingspedaal niet volledig terug uit komt , heb hem al ontlucht en volledig nieuwe rem olie doorgestuurd
mijn wagen heeft wel 260000km . het is wel zo als ik wat pomp met mijn pedaal krijg ij even meer druk , zou dit aan de hooft cilinder van de koppeling kunnen liegen of aan de veren op mijn drukgroep.
ik heb de twee cilinders na gekeken en er is nergens een lekkage te bespeuren.
heeft iemand hier meer ervaring mee dan ik.
bij voorbaat dank

veloke

Geplaatst door veloke (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Is lastig te zeggen van achter de pc maar lijkt op een lekkage (of lucht in het systeem) in het hydraulische systeem en kan variëren van de commandocilinder bij pedaal tot aan de werkcilinder op de bak en alles wat daar tussen zit. Een beetje monteur kan je zo zeggen/voelen of het de drukgroep is of een probleem in het hydraulische gedeelte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.