Volkswagen 0: drukt door koppeling golf 3

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel

Hoi mijn naam is donny en ben 1ste jaars monteur in opleiding.

Dus mijn moeder haar golf had al een paar keer gehad dat ze door de koppeling heen drukte en dat ze hem dan met haar voet omhoog moest trekken en dat het dan weer goed was. Maar vanmorgen bleef hij dit doen dan drukte je er door heen en dan trok je hem omhoog en dan kon je weer 3 keer koppelen ofzo en dan drukte je er weer doorheen. Nu vraag ik me toch af wat dit is. Ik had al gelezen op het forum dat die koppelingstift wel is door de koppelingsplaat heen boort maar ik weet niet zeker of het dit is.

donnyvdw

Geplaatst door donnyvdw (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

begin maar met het vernieuwen van je koppelinskabel, dit is een zelfstellend systeem en geeft bij slijtage deze problemen,kun je zien er zit zo'n verdikking op de kabel van zo'n 20 cm lang,dat is het zelfstellend gedeelte en als deze versleten is trap je elke keer de pedaal op de bodem.

donnyvdw (0), 12 jaar geleden

Ooh dat zal wel is goed kunnen ja ik heb vanmiddag nieuwe koppelingskabel binnen dus maar duimen dat dat het is.
Dankjewel voor snelle feedback.

donnyvdw (0), 12 jaar geleden

Dus heb nieuwe koppelingskabel binnen maar ik zie helemaal niks zitten wat er op lijkt kan het zijn dat ik een hydraulishe koppeling heb want er zit wel zon slangetje die je op en neer voelt gaan als je de koppeling in drukt. En als het niet kan dat er een hydraulishe koppeling op zit waar zit die koppelingskabel dan want kan hem zo echt niet vinden. ik schaam me dood :P

donnyvdw (0), 12 jaar geleden

laat maar heb het zelf al uit weten te vogelen hulpremcilinder lek

Hans4040 (355) PRO, 12 jaar geleden

mooi zo...bedankt voor de feedback.

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

hydraulisch ja dat kan inderdaad ook,toch wel vreemd dat je een kabel hebt kunnen bestellen voor deze auto.en geen hulpremcilinder maar hulpkoppelingscilinder,oftewel slave.

donnyvdw (0), 12 jaar geleden

ooh bedoel natuurlijk hulpkoppelling cilinder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.