Volkswagen Golf: electrice ramen en cv

Bouwjaar: 1998

Hallo, ik heb een golf maar zonder electrice ramen, is het slim om zelf electrice ramen er in te zetten of laten doen.
Wil weten hoe andere mensen dat hebben gedaan,

En ik heb centrale vergrendeling maar aleen met sleutel, ik wil een kastje hebben waar ik maar hoef op te drukken en ze zijn open,
Hoe kan ik dat regelen?
Alvast bedankt\

Groetjes patrick

Geplaatst door

patrickske (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Is allemaal wel mogelijk met het nodige gepruts. Probeer eerst al eens elektrische schema's te bemachtigen, dan gaat het al wat eenvoudiger.
Voor die centrale vergrendeling zou ik al eens op volgende site kijken: http://www.coendonkers.nl en vervolgens doorklikken naar "rick's elektrohoek"
Veel succes ermee

Fredo 0

19 jaar

Hallo voor de afstandsbdiening zou ik naar de vw gaan die hebben een comfort set die je zo tussen de stekkers van je bestaan de boom kunt zetten kosten 124 euro.
En die elecktrische ramen kun je zelf inbouwen als je handig bent maar zorg wel dat je ze krijgt van een model van 1998 die van 99 en later werken via een can bus systeem en dat kun je niet inbouwen heb ik zelf ervaren, de bedrading van een 1998 model is nog gewoon traditioneel wel wat meer draadjes maar zeken zo makkelijk

leehuis 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.