Volkswagen Golf: Kraken en piepen.....maar waar vandaan?

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Bij enkele dagen droog weer piept en kraakt mijn golfje er over heen. Dit wil zeggen op wegen met lichte kuilen/hobbels, de bocht door naar rechts is het helemaal niet meer aan te horen.

Ik dacht zelf dat het de draagarm was. Als de auto stil staat en je drukt hem voor goed omlaag dan hoor je van onder een goede kraak horen. Na in de regen (ook motregen) te hebben gereden is het helemaal weg..... Nu heb ik zelf de gehele ophanging en draagarm steunen ingespoten met WD40/Smeerolie. Het kraken blijft... Wil ik naar de garage, dan zie je net (nu al 2x gehad) dan heeft het een beetje geregend en dan hoor je niets (meer)...
Je ziet het ook niet...

Heeft iemand een idee wat het kan zijn en wat er smering nodig heeft? Ik heb 230.000 km op de teller staan, homkineethoezen zijn nog heel. Aandrijving is alles nog origneel (aandrijashoezen en homokineten).

nootorius

Geplaatst door nootorius (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


dit probleem zit hem in de stabilisator rubbers! deze vervangen en het probleem is opgelost!


paul,

nootorius (0), 19 jaar geleden

Ok, ik zal eens (laten) kijken. Als ik het laat doen is het dan een duur geintje? Richtprijs?

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


richtprijs!! 70 euro,-


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.