Volkswagen Polo: Electrische ramen gaan spontaan open

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Mijn voorramen gaan spontaan open .. en ik ben ook opzoek naar een zekeringschema aan de zijkant van het dashboard .. Die zit er namelijk niet meer in ..
Wie zou mij hieraan kunnen helpen .. en wie met het eerste probleem..
Mij is vertelt dat het aan het "Centraal regelapparaat voor comfortsysteem " ligt en ik ook nog een portierslot moet vervangen ... Een dure reparatie dus .. (is mij ook vertelt)

Wie o wie ...

Alvast bedankt

yogo

Geplaatst door yogo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

de Dokter (0), 12 jaar geleden

laat hem eerst maar eens uitlezen.
Dit lijkt mij niet aan een zekering te kunnen liggen.
heb je ook water in de auto (vloerbedekking nat)

yogo (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je snelle reactie ... ik heb hem laten uitlezen en het resultaat is . "centraal regelapparaat voor comfortsysteem"en " portierslot voor cetrale vergrendeling".
Volgens de monteur zouden die 2 onderdelen vervangen moeten worden.
Bij elkaar opgeteld is het een reparatie van rond de €600 incl. maakloon ..

Ik zal even kijken als er water ligt .
Het zekeringschema heb ik nodig om te kunnen weten waar welke zekering voor dient ,het schema zit niet meer op zijn plek en kan ik ook nergens vinden..

Mocht er nog een tip zijn ,zou ik het graag willen weten .

polonaise9N (0), 12 jaar geleden

Hallo Yogo,

Voor het zekeringschema heeft VW een fusecard,waarop de no.'s en symbolen van de zekeringen staan.Zit deze niet in je instructieboekwerk?Daar staat ook in het deel "Raad en Daad" de verklaring van de symbolen.Het onderdeelno. van de fusecard is 6Q0 010 270.
Vr Gr.
Polonaise9N

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.