Volkswagen Polo: elektrich raam

Ik heb een vreemd probleem ..Sinds kort een polo uit 2000 Als ik me auto afsluit Staat mijn raam aan de passagiers kant de volgende dag een stukje open ?? Heb op advies het raam schakelaar los gemaakt en hem zo een nacht laten staan Maar de volgende ochtend stond het raampje toch alsnog iets open ???..Vreemd als de schakelaar los is gemaakt !!..Als ik er overdag mee rijd en de schakelaar gewoon weer vast zit is er niks aan de hand ..??????

arthur53

Geplaatst door arthur53 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 8 jaar geleden

Zou dit niet aan de beveiliging module zitten? Er zijn meer vergelijkbare gevallen geweest in het verleden. Probeer eens de zoekfunctie.

arthur53 (0), 8 jaar geleden

Heb ik al gekeken maar niks gevonden ..Iemand had het over het portier slot ook ..Over naar rechts draaien met sluiten en niet even naar links ook dan kunnen de ramen ook open gaan ??? Ik heb zelf ff het slot ook naar links gedraaid en toen gingen de ramen inderdaad open ,?? Dus Weet niet of ik inderdaad alleen het naar rechts moet draaien als ik me auto weg zet .n.l overdag nergens last van ook als ik hem even parkeer ofzo ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.