Volkswagen Sharan Van: elektriciteits probleem

Bouwjaar: 1999

Alle in de achterklep verwerkte elektrische delen werken nauwelijks. Dwz. De achteruitrij-verlichting brandt zeer zwak; de achterruitverwarming doet het meestal niet; De achterruitenwisser doet het wanner hij zin heeft.
Nu vermoed ik een massa probleem, alleen ik weet niet waar ik dat zou moeten zoeken. Iemand een idee?
PS. Onder de linker passagiersstoel blijft water staan/komt steeds water.
gr Scottie

Scottie

Geplaatst door Scottie (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Benny1078 (0) PRO, 19 jaar geleden

Elecrische storing kan wel eens in de kabelboom zitten bij de achterklepscarnieren. FF checken. Waterlekkage kan wel eens zitten in een verstopte hemelafwatering onder de motorkap.Zit vaak vol met blad en dergelijke. klepje komt uit onder de voorschermen. Beste is klepjes verwijderen. Suc6.

dutch123 (0), 19 jaar geleden

Misschien niet zo'n charmante oplossing, maar wel effectief: trek een extra massadraad tussen de achterklep en de rest van het chassis. Als dat werkt, hoef je niet op zoek naar het waarschijnlijk slechte massa contact van de klep.

Scottie (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie. Het elektrische probleem is op gelost. De water overlast nog niet, waarschijnlijk zit het afvoerkanaal verstopt. Hoewel het water (als ik dat er op giet) wel gewoon door stroomt. Zoeken we nog ff verder.
nomaals bedankt.

Scottie (0), 19 jaar geleden

NB. Elektrisch was inderdaad een massa probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.