Volkswagen golf II: elektrische ramen

Bouwjaar: 1986

Ik heb onlangs elektrische ramen in mijn golf gebouwd maar zit nog ff te puzzelen met het aansluiten van de schakelaars(191959855) wie kan mij hiermee helpen? achterop de schakelaar zitten 6 aansluitingen 1 tot en met 6 genummerd wie kan mij vertellen waar ik wat aan moet sluiten of wie heeft een schema?

bvd
hein

hein4258

Geplaatst door hein4258 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, goeie vraag..? heb je ook de kabelboom...!! in gebruik..? anders kun je het wel vergeten...? kan wel voor jou kijken hoe het schema loopt.. maar dan zul je de orginele kabelboom moeten gebruiken.. ( dit wordt een puzzel )

doe me dan even jou motorcode...?


paul,

hein4258 (0), 19 jaar geleden

nou paul ik heb er geen kabelboom bij maar dat lijkt me ook niet nodig,ik heb twee schakelaars en twee elektrische raammotoren.de schakelaar behoeft alleen een voeding,twee uitgangen naar de raammotoren en twee voor de verlichting ik weet alleen niet waar ik wat aan moet sluiten op de schakelaar de kabels heb ik al grotendeels zelf getrokken..
dus als je voor mij op het schema ff zou willen kijken waar wat aangesloten zit op welk nummer dan ben ik al geholpen!

bvd
hein

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hein doe me even het motorcode ( chass nr, ) van je auto.. zal ik eens even puzzelen... in de schema's voor je.( en hoe oud was de auto waar je het uithaalde....?? doe me dit ook even.. makkelijker zoeken voor me..!! ( kan ik nu nog even voor je kijken..!!)

paul,

hein4258 (0), 19 jaar geleden

Uh ja Paul het motornummer is 1Y maar hier heb je niet veel aan want dit is niet de motor die er af fabriek in lag want ik heb zelf een intercooler andere turbo en nog meer aan gedaan.Het is gewoon een simpele golf type twee van 1986(oud type dus) ik heb ze op de sloop gehaalt weet niet waar ze uit komen maar dat maakt allemaal niets uit want het werkt allemaal ik hoef alleen te weten hoe ik de schakelaar aansluit schakelaar zit op bijna alle oudere types volkswagens en worden ook veel toegepast in seat autos zoals bv de inca het nr van de schakelaar is 191959855 dus alleen de zes kabels aan die schakelaar zijn van belang de rest komt wel goed.

bvd
hein

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.