Volkswagen Passat: elektrische spiegels

Bouwjaar: 1998

Hallo is het waar dat elektrische spiegels automatisch ook verwarmde spiegels zijn?

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Santa (0), 18 jaar geleden

Hallo Erdar, dat hangt er een beetje van af. Bij de Passat van bijv. bouwjaar 2000 is dat wel zo, maar bij Audi weer niet. Dan zijn de spiegels wel electr. verstelbaar maar NIET verwarmd. Moet je een apart pakket voor bestellen. Altijd even uitproberen, dus. Anders wip je er even een glas uit en kun je het zo zien aan de achterkant van het glas. Ook de manier van inschakelen is verschillend.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij VW is een elektrisch verstelbare spiegel ALTIJD verwarmd(al jaren lang).

Santa (0), 18 jaar geleden

Oh..! OOK als hij is doorgebrand...??? Hihihihihihi......!

erdar (0), 18 jaar geleden

Hallo, zeg Volgwagen je zegt dat elektrische spiegels altijd verwarmd zijn, maar ik heb op mijn bediening alleen linkse of rechtse spiegelbediening. Bij verwarmde heb je 3 standen die heb ik niet. Dank u.

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Latere modellen hebben idd in het midden een tekentje(verwarmd spiegeltje staan) modellen daarvoor zat dit tekentje er nog niet op. en werkt deze via de achterruitverwamings schakelaar.

Of je moet een auto hebben bedoeld voor de markt in warme landen en van daaruit ingevoerd, dan kan het zijn dat het er niet op zit.

Nou moet ik er wel bij vertellen dat de glazen over het algemeen doorgebrand zijn en dat het lijkt dat het er niet opzit....(idd santa :) )

WimB12260 (0), 18 jaar geleden

Mocht je ze hebben en de inschakeling doe je via de verstelknop raad ik je aan om deze na verstellen op L of op R te laten staan, vooral in de zomer zullen ze anders erg snel doorbranden... Setje spiegels van de dealer kost bij mijn weten ongeveer 80 euro, wie het beter weet mag het zeggen, maar dat ligt in mijn herinnering...

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik weet ook niet precies wat ze kosten. Wat wel zo is is dat de spiegels later verbeterd zijn, deze branden naar mijn weten nauwlijks meer door.

erdar (0), 18 jaar geleden

Dag jongens, zeg Volgwagen voor de spiegel eraf te halen gewoon een plamuurmesje achter de spiegel en uitwippen zeker niet? Maar wat moet er achter de spiegel zijn dat ik zeker weet dat het verwarmde spiegels zijn? Want ik het velemalen geprobeerd en tevergeefs. Dank u.

Santa (0), 18 jaar geleden

Hallo Erdar, gewoon de spiegel electrisch helemaal naar binnen verstellen en dan met je vingers tussen het glas en de spiegelkap. Vervolgens met beleid wat trekken en het glas klikt zo los. Indien ze verwarmd zijn zit er op de achterkant van het glas een stekkerverbinding. Ik zou GEEN plamuurmesje gebruiken en schroevendraaiers zijn helemaal uit den boze! T.a.v. die verstelknop: er zijn er ook nog die in de middenstand GEEN tekentje van verwarmde spiegels hebben, maar gewoon een streepje. - dus. In die stand worden de spiegels warm. Na gebruik idd de knop weer in stand L of R zetten.

Santa (0), 18 jaar geleden

Tenzij je nog een schakeling hebt via de achterruitverwarming, zoals bij de eerste Passats vanaf 1996.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.