Volkswagen Touareg 2013: Ervaring hybride

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CGE, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 245

Ik overweeg een Touareg 3.0 TSI Hybrid aan te schaffen bij een autobedrijf. Op dit moment is er een storing in het hybride systeem en er wordt gewerkt aan een oplossing. Is er ervaring dat dit vaker voorkomt? Km stand is ca. 140.000

Fred Penders

Geplaatst door Fred Penders (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

8 maanden geleden - kaleido 1

Bij elke auto is er wel eens een storing.
Met deze info kunnen we niet veel.
Watvis de storing klacht foutcode.
Koop met garantie en voorwaarde dat als het niet opgelost blijkt de auto terug gaat.
En anders verder zoeken naar een andere zonder problemen.

8 maanden geleden - Moderator Problemcar

Door moderator verplaatst, 1 topic is voldoende voor 1 probleem

Ik vroeg eerder naar ervaringen met deze hybride. Specifiek eventuele storingen in het hybride systeem. In deze auto moet de 'Drive Motor Inverter'. worden vervangen met onderdeelnummer: 7P0907070H Dat is voor het verkopende bedrijf uiteraard heel vervelend. Ik wil de auto na reparatie graag aanschaffen maar maak mij zorgen. Blijft het hierbij? Iemand ervaring?
Fred Penders

Geplaatst door Fred Penders

    Dat hangt van de diagnose bekwaamheid van de monteur/garage van dienst. of hij het probleem hiermee oplost kan men met de gegeven info niet beoordelen. gaat dit onderdeel vaak kapot....geen idee wij hebben de statistieken niet...van dit model/type/ontwerp.

    ja met een hybride heb een je een potentieel extra kostenpost naast je verbrandings motor. (welke ik ook in acht neem met de hedendaagse tendens naar mobiliteit) - Ehombie (110), 8 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.