Volkswagen Polo: esp lampje gaat branden

Bouwjaar: 2003

als ik mijn vw polo start en ga rijden gaat na precies 10 minuten het esp lampje branden en werkt het systeem niet meer, zet ik de motor af en start hem meteen weer werkt het systeem gewoon weer maar na 10 minuten precies gaat het lampje weer branden en werk het systeem niet meer. bij foutcode uitlezen geeft hij geen storings code. heb al een nieuwe dynamo geprobeerd en dat is het ook niet. wie heeft een goed advies.
alvast bedankt, jochen

jochen5486

Geplaatst door jochen5486 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

chaan (0) PRO, 18 jaar geleden

Toch weer uitlezen en proefrit maken met aangekoppelde uitleesapparatuur. Bij de proefrit dient de werking van de sensoren gecontroleerd te worden (wielsnelheden etc.).
Als het lampje brandt dan moet er normaal gesproken een foutcode opgeslagen zijn. Dus doorrijden tot het lampje brandt met aangekoppelde uitleesapparatuur en motor niet uitzetten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.