Volkswagen GOLF: geen radio ontvangst

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BMM, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Hallo,

Ik heb een Golf 5 2.0 tdi uit 2008, nu zit er in deze auto een RNS 300 unit gemonteerd waarbij ik totaal geen radio ontvangst heb, ik hoor dus wel de ruis maar hij kan geen zenders vinden. Enig idee waar ik het beste kan beginnen met zoeken, zou het zo simpel kunnen zijn dat de stekker erachteruit ligt? is deze radio lastig uit te bouwen? Mogelijk iemand die even kan kijken in omgeving eindhoven welke wat ervaring heeft?

Alvast bedankt!


Groetjes Erwin

erwtje

Geplaatst door erwtje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

voyager (0), 7 jaar geleden

Kijken of de antenne aansluiting goed in zit en of die een goede signaal geeft.

bert klein (85) PRO, 7 jaar geleden

Wat voor antenne heb je.
Dakspriet / navi haaievin / of geen zichtbare.
Bij geen zichtbare zit deze in de ruit.

Vr gr Bert

erwtje (0), 7 jaar geleden

Hallo,

Ik heb een Vin op het dak zitten, ik heb de auto net gekocht deze komt uit de lease en zie dat er wat zaken gedemonteerd zijn geweest tbv carcit, mogelijk zijn er wat meer dingen uitgehaald waarom het radiosignaal er niet is?

gr erwin

voyager (0), 7 jaar geleden

Zou kunnen.Toch lijkt of er zaken niet correct/helemaal niet aangesloten zijn.Dus de radio uithalen en controleren of alle benodigde bekabeling is aangesloten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.