459 bezoekers online

Volkswagen Golf VI: Geen remdruk

Bouwjaar: 2009, Brandstof: benzine, Transmissie: handmatig, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 59

Hallo,

Ik heb vorige week een golf 6 1.4 benzine gekocht.

Nou voelde ik op de terug weg dat de rem iets later reageerde als bij andere auto’s.
En eenmaal thuis aangekomen merkte ik dat de Remklauw achter bleef hangen, en de remblokken niet veel maar waren. Dus heb ik de klauw er afgehaald en geprobeerd in te draaien. Dit wou met geen mogelijkheid dus toch besloten een gereviceerde klauw er op te zetten. Dus klauw er opgezet goed ontlucht maar Ik kreeg geen druk meer (wel als de motor uitstaat) maar zodra ik de auto start kan ik het pedaal naar de bodem trappen.

Dus ben ik in de auto gestapt en naar de garage heen gereden, die vertelde mij dat ik hem verkeerd ontlucht had (met de handrem kabel er op) daar laten ontluchten en nog steeds geen remdruk. Op de rembank gaf die wel aan dat links achter te weinig deed. Toen zeiden ze dat waarschijnlijk deze gereviceerde klauw ook kapot is omdat ik hem verkeerd heb ontlucht. Oke prima heb de man opgebeld die ze reviseert en die vond het een apart verhaal. Maar hij zegt doe ik niet moeilijk over ruil hem maar om met een andere. Vervolgens die andere er opgezet, nu ontlucht zonder handrem kabel en nog steeds trap ik het pedaal tot de bodem in naar een halve liter vloeistof er door heen te hebben getrapt.

Heeft iemand enig idee wat dit nog kan zijn? HRC lijkt me stug omdat ik echt heel weinig druk links achter had op de rembank.. slang verstopt kan ook bijna niet want toen ik de nippel losdraaide tijdens het ontluchten spoot de vloeistof wel 30cm weg..

Passat BKC

Geplaatst door Passat BKC , lid sinds 5 jaar geleden

2 Reacties

0

Passat BKC, 1 jaar geleden

.

0

Highway, 1 jaar geleden

Wat was het?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.