Volkswagen Golf 2006: Geen stuurbekrachtiging en abs na nieuwe ECU

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: BSE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Ik ben zelf geen programeur maar heb het volgende probleem:

Mijn visteon tellerbak had problemen met gordel geluid en een error melding in het display. Mij werd aangeraden om deze te vervangen voor een vdo/siemens bak. Uiteraard moest deze worden ingeleerd, maar de programeur kreeg het na 4 uur werk niet voor elkaar om de startonderbreker te laten werken miet mijn eigen sleutels. Zijn advies was om ook de bijbehorende ECU, sleutel en sleutelring na te bestellen bij de sloperij. Dit gedaan en alles gemonteerd en na wederom coderen werkt de startonderbreker en start de auto weer.

Nu het probleem:
ABS en ESP lampje branden en ook het lampje van de stuurbekrachtiging, en deze werkt ook niet meer.

Ik kom niet echt verder meer met deze man, het enige wat er gebeurt is dat ik mag betalen en steeds meer onderdelen moet kopen. Dus ben radeloos wat nu nog te doen.

Iemand advies?

GolfV2006

Geplaatst door GolfV2006 (0) , lid sinds 10 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 10 maanden geleden

Bel eens met track motion in sprldoorn

Hans4040 (330) PRO, 10 maanden geleden

Waar ligt sprldoorn..?

Of bedoel je Apeldoorn ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.