Volkswagen Golf: geen vijfde versnelling

Bouwjaar: 1999

Goedemorgen,

Ik heb een vraagje . Ik heb laatst een auto gekocht tijdens het rijden deed alles het gewoon (al heb ik dus de vijde niet getest) . Ik heb de auto een week later afgehaald omdat de persoon in kwestie de auto nog een week nodig had . Nu reed ik er laatst mee op de snelweg en toen ik de auto in zijn vijfde versnelling zette deed de auto niets hij gaat wel in zijn vijf maar het enige dat ie doet is schreeuwen en toeren maken maar hij reageert voor de rest niet. Ik maak dit echt voor het eerst mee iemand enig idee wat dit kan zijn en wat het eventueel kost om te repareren. Nu heb ik met de persoon gebeld die hem heeft verkocht en hij blijft vasthouden dat hij de koppeling pas in mei heeft laten vervangen en dat ze dus bij de garage iets fout hebben gedaan maar om eerlijk te zijn denk ik gewoon dat ik zwaar belazerd bent.

eppie2713

Geplaatst door eppie2713 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Afstelling schakelmechanimse controleren, helpt dit niet zit er helaas niets anders op dan de bak weg te knikkeren of reviseren.

eppie2713 (0), 18 jaar geleden

Dank je wel harry enig idee hoe groot de kans is dat het de schakelmechanisme kan zijn en dan bedoel ik komt het vaak voor dat het daar aan ligt of is het een hele kleine kans . En mocht het de bak zijn heb jij of iemand anders enig idee wat een nieuwe bak of reviseren me ongeveer gaat kosten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.